facebook instagram linkedin
Menu

Visie

Tennis & Padel Academy Brabant staat voor optimaal plezier in tennis en padel. Van een goede basisontwikkeling naar een specifiek speltype, van samenwerken tot zelfstandigheid, van jeugd- naar wedstrijdspeler en topspeler. Een programma van trainingen en wedstrijden waarin wedstrijdspelers (ongeacht leeftijd) uitgedaagd worden tot meer inzicht in het eigen tennisspel en verbetering daarvan.

Technische vaardigheden

Sinds de oprichting van TAB vormt de ontwikkeling van de technische vaardigheden een belangrijk onderdeel binnen onze opleiding. Via veelvuldig herhalen van de technieken, brengen we spelers naar een hoger niveau. Binnen onze groepstrainingen worden de spelers ook één op één getraind. Dat deze visie tot succes leidt hebben we al vele malen bewezen.

Totaalontwikkeling

Tennis & Padel Academy Brabant is ook van mening dat techniek alleen niet voldoende is om het maximale uit spelers te halen. Wij geloven in een totaalontwikkeling. Naast techniek spelen tactiek, fysieke gesteldheid, mentale weerbaarheid en persoonlijke groei een evidente rol in de ontwikkeling. Via een gestructureerd groeipad, wordt de optimale combinatie gezocht ter verbetering van het spelniveau.

Optimaal resultaat

Onze organisatie is ingericht om deze visie te ondersteunen. Onze coaches zijn opgeleid om alle genoemde onderdelen professioneel te begeleiden. Desgewenst kunnen onze spelers  ondersteund worden door tal van andere specialisten, zoals oud-tennisprofessionals, fysieke trainers, mentale coach, voedingsdeskundige, fysiotherapeuten, een orthopedisch chirurg, een huisarts en studiebegeleiders. Gezamenlijk streven wij naar een optimaal resultaat.

Ambitie

Gedreven spelers de meest optimale ondersteuning en faciliteiten bieden om het maximale uit zichzelf te halen. Spelers van alle leeftijden die net iets meer willen. Dat is wat wij doen. Het is onze ambitie om samen met ons team van professionals uit te groeien tot hét opleidingscentrum van Zuid-Nederland en zo een bijdrage te leveren aan het verhogen van het tennis- en padelniveau in Nederland.