facebook instagram linkedin
Menu

Jeugd

Tennis & Padel Academy Brabant

De jeugdopleiding van Tennis & Padel Academy Brabant richt zich op bevlogen spelers die meer uit hun carrière willen halen. Onder begeleiding van ons ervaren trainersteam brengen we jou naar een hoger niveau. 

We bieden trainingen aan op alle niveaus. Rood, Oranje, Groen, Geel en het 'KNLTB Junioren Tour-niveau'. Voor de oudere spelers vanaf niveau 4, 3, 2 bieden we meer persoonlijke programma's.

Schrijf je in voor Tenniskids (t/m 12 jaar)
Schrijf je in voor groepstraining (13+)

Jeugdopleiding voor bevlogen spelers

Maximale ontwikkeling van kwaliteiten van jeugdspelers met een persoonlijke aanpak in een professionele omgeving. TAB biedt gedreven jeugdspelers topcoaches, -trainers en uitstekende faciliteiten. Je tennist op Plexipave 'Australian Open' indoorbanen en gravel outdoorbanen. Je hebt de beschikking over de meest moderne en professionele faciliteiten, alles onder één dak; fitness, sportfysiotherapie, tennis en padel. 

De selectie van TAB 

Een prestatief trainingsprogramma gecombineerd met een regionaal en nationaal wedstrijdprogramma. Beginnend bij de open toernooien en doorgroeiend naar toernooien voor de jeugdranglijst en de nationale kampioenschappen.

Spelers van de selectietraining kunnen uiteindelijk doorstromen naar het ambitieuze LOOT-programma met (inter)nationale wedstrijden.

Vakkundig en persoonlijk; samen sterk

De gediplomeerde trainers van TAB Tennis, tennissen op hoog niveau of hebben op hoog niveau getennist. Hun inlevingsvermogen en ervaring op toptennisniveau stimuleert zowel gedreven als talentvolle jeugdspelers op de juiste wijze.

Wil je meer informatie over onze werkwijze binnen de jeugdopleiding?
We staan je graag te woord. Contact