facebook instagram linkedin
Menu

Volwassenen

Tennis & Padel Academy Brabant staat voor optimaal tennis- en padelplezier. Onze groepslessen bestaan uit een jaarprogramma van trainingen waarin wedstrijdspelers uitgedaagd worden tot meer inzicht in het eigen spel en de verbetering daarvan. 

Groepslessen

Waar in de groeplessen voor jeugd het aanleren van verschillende technieken heel belangrijk is, focussen we in de training voor volwassen op bewustwording van de eigen kwaliteiten. Wat zijn jouw wapens, hoe benut je ze beter? Daarnaast werken we aan een goed basisniveau van je overige slagen en word je fysiek sterker. In onze groepslessen is ook voldoende ruimte voor één op één begeleiding.  

Totaalontwikkeling

Tennis & Padel Academy Brabant is van mening dat techniek alleen niet voldoende is om het maximale uit spelers te halen. Wij geloven in totaalontwikkeling. Naast techniek spelen tactiek, fysieke gesteldheid en mentale weerbaarheid een evidente rol in de verbetering van het spelniveau. Ook deze aspecten komen uitvoerig aan bod in het jaarprogramma. 

Optimaal resultaat

Alle TAB trainers en coaches zijn opgeleid om de genoemde onderdelen professioneel te begeleiden. Desgewenst kunnen onze spelers ondersteund worden door tal van andere specialisten, zoals (oud-) tennisprofessionals, fysieke trainers, mentale coach, voedingsdeskundige, fysiotherapeuten, een orthopedisch chirurg, een huisarts en studiebegeleiders. Gezamenlijk streven wij naar een optimaal resultaat.

Direct inschrijven voor het jaarprogramma Groepslessen