facebook instagram linkedin
Menu

KNLTB instroomtrainingen

Goed nieuws! Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft de KNLTB onze samenwerking verlengd. Dat betekent dat Paul Honing ook in 2021/ 2022 KNLTB instroomtrainingen blijft verzorgen voor kinderen in de leeftijdscategorie 7 tot en met 10 jaar. 

Bevlogen tennissers

Deze trainingen zijn bedoeld voor gedreven jeugdspelers. Met de instroomtrainingen blijven de jeugdspelers gewoon lid van hun eigen vereniging, maar krijgen ze een extra mogelijkheid (bovenop de clubtrainingen) om ook één keer per week in Vught te trainen met andere bevlogen tennissers uit de regio. 

Toekomst Nederlands tennis versterken

Een belangrijk onderdeel van instroomtraining is bewegingsvaardigheid. Met de instroomtraining wil de KNLTB samen met ons de toekomst van het Nederlandse tennis versterken. Verdeeld over het land zijn er zo’n 52 tennisleraren die de instroomtrainingen verzorgen. Voordat de trainingsreeks van 30 weken begint, gaan we samen met de KNLTB groepen samenstellen door middel van voorspeeldagen. 

Voorspeeldagen

De voorspeeldagen in Vught zijn doorgaans jaarlijks in juni/juli. Ook de spelers die het afgelopen seizoen instroomtraining gevolgd hebben, nemen weer deel aan een voorspeeldag.

Inschrijven

Alle KNLTB-jeugdleden uit de betreffende geboortejaren ontvangen van de KNLTB een persoonlijke uitnodigingsmail voor de voorspeeldag. 

Meer informatie

Meer informatie over het KNLTB instroomprogramma en de voorspeeldagen.